Шотапашлонєтак: "Екс-міністра" освіти "ДНР" виганяють з Росії, в'їзд в Донецьк теж заборонений

Тетяну Мармазову можуть депортувати до ... України.

Тетяну Мармазову затримали в Тулі. Фото: novorosinform.org.Російська влада зобов'язала покинути країну екс-"міністра освіти ДНР" Тетяну Мармазову. Згідно із записом у Facebook ще одного екс-функціонера "ДНР" Олександра Кофмана, вона повинна сама виїхати через будь-який КПП, повідомляють Патріоти України.

Більш того, за словами Мармазової, їй заборонено в'їзд і в "ДНР", в зв'язку з чим її можуть депортувати до ... України.

"Я неодноразово умовляв її (Мармазову - Ред.) повернутися поки в ДНР але, за її словами, їй було заборонено сюди в'їзд. На жаль, я не можу це перевірити, але якщо це так, то це більш ніж дивно, і я впевнений, що Глава Республіки Олександр Володимирович Захарченко обов'язково розбереться, хто був ініціатором подібної заборони і чому. Факт залишається фактом. Тетяна не могла повернутися в ДНР і не могла залишатися в РФ", - написав Кофман.

Екс-"міністра освіти" самопроголошеної "ДНР" Тетяну Мармазову в Росії звинувачують в порушенні міграційного законодавства.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...