"Што?": Путін готує повернення Олега Царьова в українську політику

У російських верхах розглядають або можливість повернення Царьова в новому статусі на Донбас, або його участь в інших проектах, пов'язаних з Україною.

Олег Царьов. Фото:www.litsa.com.ua

Російська влада розглядає варіант повернення колишнього народного депутата України від Партії регіонів, "екс-спікера парламенту" Новоросії "Олега Царьова в українську політику. Про це пише Газета.ру, посилаючись на власні джерела в Компартії РФ, інформують Патріоти України.

За наявною інформацією, Царьов веде переговори з російськими комуністами щоб взяти участь у виборах до Держдуми від КПФР, проте все впирається в схвалення з Кремля, яке ліві поки не отримали, оскільки є сценарій, при якому Царьов повинен повернутися в українську політику.

Джерело, близьке до адміністрації Путіна, стверджує, що можливість висунення Царьова від Компартії обговорювалася на зустрічі Геннадія Зюганова та Володимира Путіна в кінці грудня. Однак однозначної відповіді лідер КПРФ не отримав.

"Йому повідомили, що стосовно Царьова існують і інші плани (у Кремля. - ред.)", - сказав співрозмовник видання.

Повідомляється, що в російських верхах розглядають або можливість повернення Царьова в новому статусі на Донбас, або його участь в інших проектах, пов'язаних з Україною. Йдеться про якесь призначення, подробиці якого джерела розкривати відмовляються.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...