"Шуфрича накрутили або замовили скандал": Експерт прокоментував бійку в Раді

Чимало проросійських депутатів бажали збереження гібридного статусу Російської церкви в Україні, яка маскується під українську.

Бійка Шуфрича та Берези у Раді. Фото: скріншот з відео.

Член "Опозиційного блоку" Нестор Шуфрич, імовірніше за все, повинен був попередити голосування щодо перейменування УПЦ МП. Про це сказав політичний експерт Олександр Палій в ефірі телеканалу "Прямий", передають Патріоти України.

"Шуфрича накрутили або замовили скандал. Зірвати голосування не вийшло. Розуміючи, що він провалив завдання, вирішив вигородити себе перед тими, хто його туди послав... Пригнали туди (під ВР) масовку з кількасотень людей. Її довго збирали, із великими труднощами. А потім усе зривають. Зрозуміло, у них певне розчарування", - сказав експерт.

Він наголосив, щоб перевірити цю теорію, потрібно запитати про це у самого Шуфрича. А його слова "на 180 градусів будуть відрізнятися від того, що було насправді".

"Чимало проросійських депутатів бажали збереження гібридного статусу Російської церкви в Україні, яка маскується під українську. Ми маємо гібридну війну і маємо гібридну церковну організацію. Вона намагається видати себе за те, чим не є - бреше навіть у самій назві", - сказав Палій.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...