Шведський уряд зробив політичну пародію на Трампа (фото)

Фото віце-прем'єра Швеції у оточенні жінок нагадує фото Трампа, який серед чоловіків підписує указ проти абортів.

Ізабелла Левін. Фото: "Фейсбук"

Віце-прем'єр та глава шведського Міністерства з питань захисту навколишнього середовища Ізабелла Левін опублікувала у Facebook фото, яке нагадує пародію на те, як Дональд Трамп підписував указ проти абортів в оточенні групи чоловіків. Про це повідомляє The Huffington Post, передають Патріоти України.

Фото Левін зроблене в момент підписання закону про скорочення викидів парникових газів в країні, на якому вона знаходиться в оточенні семи жінок з уряду. Видання зазначає, що фото віце-прем'єра Швеції є політичною пародією на фото президента США Дональда Трампа, на якому він підписує указ в оточенні семи чоловіків.

Нагадаємо, нещодавно Трамп підписав указ про заборону державного фінансування іноземних організацій, які здійснюють або поширюють інформацію про аборти. Таким чином Трамп скасував рішення Барака Обами, який зняв цю заборону в 2009 році.


"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...