"Швидка" не доїхала: Ще для одного бойовика "ДНР" відпустка закінчилася

За минулу добу в зоні АТО 1 російський найманець загинув через невчасність надання медичної допомоги і 4 поранено.

Кладовище безіменних бойовиків "ДНР". Ілюстрація: ua.censor.net.ua.

Протягом минулої доби, 6 вересня, в зоні АТО на Донбасі через ненадання своєчасної медичної допомоги помер один член "11 окремого механізованого полку" (Макіївка) самопроголошеної "ДНР" - військовий Росії. Про це йдеться на сторінці ГУ розвідки Міноборони України в Facebook, повідомляють Патріоти України.

У відомстві не уточнили, що тоді ж на сході нашої країни були поранені чотири "морпіхи" (санітарні втрати) псевдореспублік.

"Втрати понесли "11 окремий механізований полк "(Макіївка) "ДНР" і" 6 окремий механізований полк "(Стаханов)", - свідчать дані прес-служби.

Перший втратив бійця через відсутність можливості надати йому своєчасну кваліфіковану медичну допомогу. "Доставляти поранених військових Росії в місцеві лікарні заборонено, їх вимагають вивозити в РФ з польових медпунктів", - додали в ГУР.

Раніше в ГУ розвідки Міноборони повідомили, що 5 вересня в зоні спецоперації на Донбасі був знищений один бойовик, а ще три - отримали поранення.

Російські гелікоптери з мисливців перетворились на здобич: На морські дрони ГУР Magura встановили зенітні ракети (фотофакти)

вівторок, 7 травень 2024, 7:57

Росіяни стверджують, що їхній Ми-8, котрий відзняв модернізований морський дрон, зміг уйти від ракетного удару. Якщо навіть так, він не зміг перешкодити успішній атаці на судно ЧФ ВМС РФ. На кадрах з російських ЗМІ видно, що морський безпілотник Magura...

"Диму без вогню не буває": Путін був на межі життя та смерті, - оккультист

вівторок, 7 травень 2024, 7:22

Чутки про смерть диктатора РФ Володимира Путіна не відповідають дійсності. Однак восени 2023 року, коли вони вибухнули, глава Росії справді мав критичний момент. Про це розповів відомий російський окультист та філософ Андрій Космач в інтерв'ю блогеру М...