"Сі Бриз-2016": Під Одесою десантувалися 200 солдатів США (фото)

В етапі навчань взяли 15 бронемашин-амфібій.

Під Одесою проходять міжнародні військові навчання "Сі Бриз". Фото: 7 канал.

Під час міжнародних навчань Sea Breeze 15 бронемашин-амфібій і понад 200 бійців ВМС США десантувалися з корабля на пляж неподалік від Балабанівки. Про це повідомив 7 телеканал, передають Патріоти України.

- Бойове завдання – дістатися до мосту, розташованого неподалік, і відбити його у терористів. Прикриття операції з повітря забезпечувала українська авіація – літаки і вертольоти.

У середу ввечері і в четвер вранці пройде наступний етап навчань – артилерійська стрілянина по морським цілям, - йдеться в анотації до відео.

Як повідомлялося, навчання в Одесі відвідали нардеп Надія Савченко і губернатор Одещини Міхеїл Саакашвілі.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...