"Сєня - все?": Антикорупційний комітет прийняв рішення щодо відставки Яценюка

Реакція чинного прем'єра на це поки що невідома.

Арсеній Яценюк. Фото:dt.ua

Антикорупційний комітет Верховної Ради України підтримав проект постанови нардепа Сергія Міщенка про відставку Арсенія Яценюка з посади прем'єр-міністра. Про це 10 березня повідомив в своєму Twitter депутат від "Блоку Петра Порошенка" Сергій Лещенко, передають Патріоти України.

"Антикорупційний комітет Ради підтримав проект постанови депутата Міщенка (№4123) про відставку Яценюка з посади прем'єра", - йдеться в тексті.

Слід відзначити, що міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус, який подав у відставку, заявив, що повернеться в Кабмін лише після відставки Яценюка.

Міністра фінансів Наталію Яресько та спікера Верховної Ради України Володимира Гройсмана назвали найбільш ймовірними кандидатами на пост прем'єра.

Ворог намагається використати вікно можливостей: Згурець оцінив ситуацію на фронті

вівторок, 30 квітень 2024, 8:37

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець вважає, що піврічне затримання військової допомоги від США та виснаження за цей час наших підрозділів створили умови. для активізації противника на полі бою. Про це він розпов...

На концерті Кобзона аншлаг, у ворога масова утилізація бронетехніки: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 30 квітня

вівторок, 30 квітень 2024, 7:53

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 30.04.24 орієнтовно склали: