​«Сірий кардинал» Банкової: Шокін просив мене виконувати інструкції Кононенка, — Віталій Касько

Непублічний бік діяльності політичної кухні України може стати джерелом потужного корупційного скандалу. Шокін і Кононенко воліють наразі відмовчуватися.

Віталій Касько

Екс-заступник генпрокурора України Віталій Касько назвав Ігоря Кононенка людиною, яка втручалась у роботу ГПУ. Про це він сказав у інтерв'ю Reuters, зазначають Патріоти України.

Агенство звернулося за коментарем до самого Коненка, однак він відмовився коментувати ці звинувачення. Прес-секретар фракції "Блоку Петра Порошенка" у парламенті зазначив, що Коненко відмовився коментувати через триваюче розслідування звинувачень зроблені у бік Кононенка екс-міністром економіки.

Касько зазначив, що генеральний прокурор Віктор Шокін говорив йому про інструкції від Кононенка щодо певних справ. "Я відмовився їх виконувати", — підкреслив Касько.

У Шокіна відмовились коментувати, чи справді така розмова мала місце. Агенство нагадує, що Кононенко і Порошенко разом служили в радянській армії в 1980 році. Наразі вони володіють Міжнародним інвестиційним банком України.

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...