"На це були причини": Посол США виправдала слова Байдена про "с...кіного сина Шокіна"

Марі Йованович заявила, що спілкування представників США з українськими та іншими політиками зазвичай відбувається з взаємною повагою.

Марі Йованович. Фото: День.

Посол США в Україні Марі Йованович виправдала екс-віце-прем'єра Сполучених Штатів Джозефа Байдена, який розповів, як домагався звільнення Віктора Шокіна з посади глави Генеральної прокуратури України, передають Патріоти України із посиланням на ТСН.

Як відомо, виступаючи на Раді з міжнародних відносин в США, Байден розповів, що поставив жорсткі умови Україні і вимагав звільнення «з *** ного сина» Шокіна. Коментуючи це висловлювання, Марі Йованович заявила, що спілкування представників США з українськими та іншими політиками відбувається з взаємною повагою.

«Я розумію, що наші розмови за зачиненими дверима мають на те причину. Але я думаю, що наші розмови з українцями та іншими політиками завжди відбуваються з взаємною повагою», - заявила посол.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...