"С...ка, и когда же наконец эти прокацапские уроды не смогут бежать из страны!", - нардеп відреагував на втечу Гужви

На думку Ігоря Мосійчука, це може привести до вбивств, як це сталося із журналістом Олесем Бузиною.

Ігор Мосійчук. Фото: соцмережі.

Нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук висловив обурення щодо виїзду з України головного редактора видання "Страна" Ігоря Гужви. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Гужва, який відомий своїми сепаратистськими поглядами і якого підозрюють у низці кримінальних злочинів, у тому числі і злочинів проти держави, утік до Австрії і просить там політичного притулку. Бл...дь, бл...дь, бл...дь! С...ка, та коли ж нарешті ці прокацапські виродки не зможуть тікати з країни і нестимуть відповідальність за свої злочини?" – заявив він.

На думку нардепа, це може привести до вбивств, як це сталося із журналістом Олесем Бузиною. "Терпіння уривається, і схоже, історія Бузини має шанс на неодноразове повторення!" – підсумував він.

Заступник головного редактора "Країни" Світлана Крюкова поцікавилася у нардепа, про кого конкретно він говорить. "Думки вголос. Просто думки. Викликані безпорадністю влади, яка повинна вашого Гужву тримати в СІЗО СБУ. Вас, Світлано, ці думки не стосуються", – запевнив Мосійчук.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...