Скандал у Раді: Нардеп "Батьківщини збрехав про мільйонні доходи

Пояснення Луценка про походження коштів непереконливі.

Нардеп Ігор Луценко. Фото:rss.vipadvert.netНародний депутат від "Батьківщини" Ігор Луценко не вказав у своїй декларації про доходи гроші, на які купив дачний будинок, а також не вніс до неї кошти на оренду квартири, крім того, як виявилося, близько мільйона гривень він нібито тримав на рахунках своєї сестри. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook журналіст Дмитро Гнап, інформують Патріоти України.

Він зазначив, що дані факти виявили юристи Центру протидії корупції.

"Щодо декларацій народного депутата Ігоря Луценка. Є неприємна ситуація. На прохання мого колеги Віталія Шабуніна юристи Центру протидії корупції вивчили ці декларації.

І вони говорять, що пояснення Луценка про походження коштів непереконливі. А це значить, є підстави його підозрювати або в незаконному збагаченні, або у внесенні недостовірних відомостей в декларацію.

Оскільки навіть якщо і справді частину коштів (близько мільйона) він тримав на депозиті своєї родички, то як пояснити походження решти грошей - близько 1,5 мільйона, на які був придбаний дачний будинок?

Чому цих коштів не було в декларації за попередній рік? І звідки кошти на оренду квартири в 102 кв.м?

Тому ми звертаємося до Ігоря Луценка з проханням оприлюднити документи на купівлю-продаж його нерухомості. І пояснити детально походження всіх коштів за останній рік його депутатської каденції", - написав журналіст.



Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...