Скандал з беззбройною БРДМ на передовій: Волонтер Мізан навів нові аргументи на користь свого повідомлення

Заява волонтера про те, що на передовій "опинилася" БРДМ без кулемета викликала хвилю обговорення в мережі.Так, один із офіцерів спобував спростувати таке повідомлення, на що Мізан дав свою відповідь.

Ілюстрація: ЖЖ

Українські військові на передовій неодноразово скаржилися на якість техніки, отож, і чергове повідомлення про такий випадок знайшло немалий резонанс у мережі, повідомляють Патріоти України. Як заявив волонтер Мізан, на лінії фронту використовувалася беззбройна БРДМ, що спробував спростувати офіцер ЗСУ Анатолій Кравчук. Втім, Мізан не відступив від свої позиції і навів нові аргументи на користь повідомлення:

"Факты: 1) Офіцер ЗСУ Анатолій Кравчук, пишет: "Почав розбиратись і от на тобі. Виявляється, по штату, ніяких БРДМ взагалі у згаданому підрозділі немає".

Докладую: БРДМ стоит в штате 3 бата 54 ОМБр, т.к. на него есть путёвки и выписывается бензин.

2) Офіцер ЗСУ Анатолій Кравчук пишет: "На кого працює цей писака і, чи це просто звичайне безглуздя, чи свідома тонка інформаційна акція, спрямована проти нашого брата-українця?" и "та облив брудом не лише керівництво, а й фактично усю нашу армію. Навіщо?".

Отвечаю вам и ему: Я с первых дней войны помогаю Армии (ВСУ) и добровольцам и материальной помощью, включая свои кровные. С лета 2014 г. не вылазил с полигона, как инструктор, и с сентября по сегодняшний день регулярно езжу в АТО как волонтёр.

3) Опубликованное моё фото в Крыму, датировано летом 2013 г., ещё до Майдана и до войны, т.к. этот т.н. офицер не посмел выложить моё фото в форме с медалями, в том числе и от Минобороны С.Полторака. Потому что его сразу бы забросали тапками.

P.S.: Только после моей статьи в Фейсбуке, командование бригады дало приказ на выдачу пулемёта к БРДМ. А до этого бойцы просили его с февраля 2016 г.".

Є велика загроза: Кордон із РФ і Білоруссю треба мінувати вже зараз, - польський генерал Скшипчак

вівторок, 30 квітень 2024, 8:59

Колишній командувач сухопутних військ Польщі генерал Вальдемар Скшипчак заявив, що хоча конфлікт Росії з НАТО здається йому малоймовірним, на кордоні з РФ та Білоруссю треба побудувати укріплення та робити мінні поля вже зараз. Про це він сказав в інте...

"Зайнявши цю висоту, противник зможе з неї працювати": Офіцер ЗСУ розповів про наслідки в разі окупації Часового Яру

вівторок, 30 квітень 2024, 8:48

Якщо окупаційним військам Росії вдасться захопити Часів Яр на Донеччині, то місто стане для ворога вихідним рубежем на Костянтинівку. ЗСУ будуть змушені відтягнути свої вогневі засоби. Про це в інтерв'ю УП розповів замкомбата 5-ої штурмової бригади та...