Скандальний хресний хід на Київ: У мережі опублікували вражаюче відео з повітря

На кадрах зафіксовано, що колона хресного ходу УПЦ МП займає одну смугу Житомирської траси.

У мережі з'явився відеозапис, на якій зображено з повітря, як учасники скандального хресного ходу Української Православної Церкви Московського Патріархату (УПЦ МП) підходять до Києва по Житомирській трасі. Відео опубліковане на YouTube-каналі Oboz. TV, передають Патріоти України.

Зокрема, на кадрах видно, як значне число учасників хресного ходу УПЦ МП підходять до Києва у супроводі співробітників правоохоронних органів. Очолює хід парафіян УПЦ МП кілька десятків священнослужителів.

Також на відео зафіксовано, що колона хресного ходу УПЦ МП займає одну смугу Житомирської траси, а також ще одна смуга поруч з ходою перегороджена для проїзду транспорту співробітниками поліції. У результаті цього слідом за колоною хресного ходу УПЦ МП утворилася гігантська "тягучка" з автомобілів.

Ще один фронт російсько-української війни: Буданов визнав, що ГУР воює в Африці - ЗМІ

четвер, 18 квітень 2024, 8:15

Частина бійців ГУР може воювати в Африці проти найманців ПВК Вагнер. Про це у середу, 17 квітня, повідомляє Washington Post з посиланням на керівника української розвідки Кирила Буданова. . "Ми проводимо такі операції, спрямовані на зниження російськ...

​Дуже багаті на слонів: Україна відкрила посольство в ще

четвер, 18 квітень 2024, 8:05

одній африканській країні. В Республіці Ботсвана (Південня Африка) розпочало роботу посольство України. Про це 17 квітня повідомляє МЗС України. . Посольство відкрили спеціальний представник України з питань Близького Сходу та Африки Максим Субх та м...