Скасувати чи продовжити? Стало відомим рішення ЄС щодо санкцій проти РФ

За рішенням Ради ЄС санкції продовжені ще на півроку і будуть діяти до 15 березня 2018.

Ілюстрація:Факти - ICTVРада Європейського Союзу офіційно продовжила на півроку адресні санкції проти персон і організацій, котрі підривають територіальну цілісність, суверенітет і незалежність України. Про це повідомляється на сайті Ради ЄС, передають Патріоти України.

Таким чином, санкції будуть в силі до 15 березня 2018 року.

"Рада продовжила обмежувальні заходи відносно дій, що підривають або загрожують територіальній цілісності, суверенітету і незалежності України ще на шість місяців", - сказано в повідомленні.

Попереднє продовження санкцій проти Росії відбулося 13 березня 2017 року до 15 вересня 2017 року. Обмежувальні заходи включають заморожування активів фізичних і юридичних осіб і заборону на поїздки в країни ЄС.

Згідно з постановою Ради, обмежувальні заходи застосовуються до 149 осіб і 38 суб'єктів.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...