"Скажений пес" Трампа: США повинні бути готовими до конфронтації з РФ

Генерал Джеймс Меттіс наголосив, що країна має захистити себе, якщо Росія буде діяти всупереч американським інтересам.

Джеймс Меттіс. Фото:http://www.eurointegration.com.ua/

Кандидат на пост міністра оборони США генерал Джеймс Меттіс заявив, що США повинні протистояти РФ, якщо дії Москви суперечать інтересам Вашингтона. Про це він написав у письмових відповідях на запитання сенаторів, напередодні слухань у комітеті Сенату з питань збройних сил, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters.

"Ми співпрацювали з Росією навіть в найтемніші дні холодної війни, і я підтримую бажання обраного президента (Дональда Трампа. - ред.), щоб взаємодіяти з Росією. У той же час, коли ми встановлюємо області, де ми не можемо співпрацювати, ми повинні протистояти поведінці Росії, і захистити себе, якщо Росія буде діяти всупереч нашим інтересам", - зазначив Меттіс.

Як повідомлялося раніше, Меттіс на прізвисько "Скажений пес", був висунутий обраним президентом США Дональдом Трампом на пост глави Пентагону. Генерал відомий як один з найбільш впливових військових лідерів свого покоління, який володіє якостями стратегічного мислителя.

Після виходу на пенсію Меттіс служив консультантом. Також ЗМІ називають генерала одним із затятих критиків глави РФ Володимира Путіна.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...