Скрепам аж зудить: В ефірі кремлівського ТБ одіозний Соловйов з гостями "смакував" можливість ядерного удару по Стамбулу

Божевільні ідеї зароджуються в головах російських пропагандистів на фоні істерії про можливість закриття для РФ морських проток.

Володимир Соловйов. Фото:vrsoloviev.com

В ефірі пропагандистського ток-шоу "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія-1" гості програми обговорили ядерний конфлікт РФ з Туреччиною. Про це на своїй сторінці в Facebook написав користувач Станіслав Короткий, повідомляють Патріоти України.

"На ток-шоу Володимира Соловйова хтось із гостей заговорив, що теж для нас має наслідки оголошувати санкції, акції, тому що ми теж залежимо від Туреччини, дві протоки, через які ходять наші судна, вони можуть їх перекрити, ми втратимо те, і се.

І тут Соловйов говорить: "Вони не можуть їх перекрити". Йому відповідають, що можуть. "Ну тоді вони отримають по голові серйозно".

І тут Карен Шахназаров, інтелігентна людина , режисер каже: "Тоді треба доводити до ядерного конфлікту", - повідомив він. "Це не Жириновський - це Карен Шахназаров.

Ці його слова підхоплює людина на прізвище Сатановський, сходознавець відомий в Російській Федерації, все це транслюється на всю багатомільйонну Росію, який говорить: "Вдарити ядеркою по Стамбулу".

Наймиліша розмова трьох наймиліших людей: чи не вдарити нам ядеркою по Стамбулу? Сенс у тому, що йде адаптація громадської думки до того, що а чому б і не ядеркою?", - додав Короткий.

Кремль кидає у бій нові бригади: Жданов назвав напрямок головного удару РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:22

Основним завданням російських окупантів може бути розтягування резервів Сил оборони України, заявив військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов, передають Патріоти України. "Найімовірніше, саме Авдіївський напрямок вони вважатимуть напрямком голов...

Шлях на останні великі міста Донеччини буде відкритий: Втрата Часового Яру - це лише питання часу - ГУР попереджає про небезпеку

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:15

Заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький вважає, що висотний опорний пункт у місті Часів Яр має бути предметом занепокоєння, адже його втрата відкриває шлях на останні великі міста Донецької області. Про це...