Скрепне нахабство: Віце-прем'єр РФ обізвав Клімкіна через твіт про Крим

Рогозін назвав українського міністра МЗС "гальмом" через те, що той пообіцяв повернути кримчанам свободу.

Дмитро Рогозін. Фото:zloy_odessit - LiveJourna

Віце-прем'єр РФ Дмитро Рогозін назвав міністра закордонних справ України Павла Клімкіна "гальмом" за його обіцянку повернути Криму свободу. Про це Рогозін написав у своєму Twitter, зазначають Патріоти України.

Як повідомлялося, Клімкін у суботу написав в Twitter: "Три роки тому у кримчан відібрали свободу. Щодо свободи не буває компромісів. Ми її повернемо спільно".

Реагуючи на це, Рогозін написав: "Ну і гальмо! Вони вже три роки як вільні".

У свою чергу, член Ради федерації РФ Олексій Пушков, коментуючи твіт Клімкіна, написав: "Клімкін обіцяє "повернути свободу" жителям Криму. Але вони вже вибрали свободу від блокад, обстрілів, тортур і переслідувань. Потяг пішов, Клімкіне".

У свою чергу відповідь нахабному Рогозіну, який образив українського міністра, написав посол України в Австрії Олександр Щерба. Свою відповідь дипломат опублікував у Twitter.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...