Скрепи чубляться: Кадиров заявив, що улюблений байкер Путіна не зобов'язаний вибачатися перед Райкіним

Рамзан Кадиров зазначив, що Залдостанов, який розкритикував виступ Костянтина Райкіна , "дуже чітко дав оцінки тому, що відбувається".

Фото: "Гордон"

Лідер "Нічних вовків" Олександр Залдостанов (Хірург), який розкритикував виступ глави театру "Сатирикон" Костянтина Райкіна проти цензури в мистецтві, не зобов'язаний вибачатися перед останнім. Таку думку озвучив глава Чечні Рамзан Кадиров на своїй сторінці в Іnstagram, повідомляють Патріоти України.

За його словами, Райкін в своїй промові підтримав виставку фотографа Джока Стерджеса, де були представлені фотографії оголених дітей, постановку "Ісус Христос - Суперзірка" російську панк-групу Pussy Riot.

"Свою риторику Костянтин Аркадійович обернув в страхітливі приклади з минулого нашої країни. При цьому він чомусь ні слова не говорить, що театр" Сатирикон "йому дістався з минулого. Я повністю підтримую в цьому питанні справжнього патріота Росії, друга і брата Олександра Залдостанова , який заявив, що "під виглядом свободи Райкін хочуть перетворити нашу країну в стічну канаву, по якій текли б нечистоти", - написав Кадиров.

Глава Чечні вважає, що Залдостанов "дуже чітко дав відбувається оцінки". "Я з усією відповідальністю заявляю, що ні влада, ні суспільство не мають права мовчати, коли на підмостках театру" Всі відтінки блакитного ", в храм вбігають оголені дівиці, в музеї висять фотографії голих хлопчиків і дівчаток ... Олександр Сергійович дуже чітко дав відбувається оцінки . Це оцінки всього здорового російського суспільства ", - додав Кадиров.

Керівник театру "Сатирикон", народний артист Росії Костянтин Райкін 24 жовтня виступив на сьомому з'їзді Спілки театральних діячів РФ і розкритикував цензуру в російському мистецтві. Райкін заявив, що словами про моральність, Батьківщині і патріотизм "прикриваються, як правило", дуже низькі цілі. Він назвав радянську владу "ганебним ідіотизмом" і зазначив, що зараз його "змушують читати цю книжку знову". За його словами, "групки ображених нібито людей" закривають спектаклі і виставки, нахабно поводяться, а влада ставиться до них нейтрально.

Залдостанов (байкер Хірург) після виступу Райкіна заявив, що "під прапором свободи" такі люди, як він, "хочуть перетворити країну в стічну канаву". За словами байкера, "диявол завжди спокушає свободою". Після заяв Залдостанова прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков зазначив, що байкеру слід вибачитися перед Райкіним. У свою чергу, Залдостанов заявив, що не відмовиться від своїх слів на адресу Райкіна за призовом Пєскова.

Найбільш надійний засіб стримування російської агресії: Польща офіційно попросила США розмістити на своїй території ядерну зброю

середа, 1 травень 2024, 2:35

Польща офіційно запросила розміщення у себе американської ядерної зброї, подавши заявку на участь у програмі Nuclear sharing. Про це повідомив заступник міністра оборони Польщі Павло Залевський в ефірі польського телебачення у вівторок, 30 квітня.

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...