Скрепи головного мозку: Патріарх Кирило звинуватив російську інтелігенцію в революції 1917 року

Гундяєв вважає, що "м'ясорубка, яка перемолола всю інтелігенцію, є наслідком злочинів, які інтелігенція зробила проти віри, проти Бога, проти свого народу, проти своєї країни".

Патріарх Кирило. Фото: Nnm.me.

Патріарх Кирило заявив, що інтелігенція в першу чергу несла відповідальність за революцію 1917 року. Про це повідомляє "Радіо свобода", передають Патріоти України.

За його словами, "м'ясорубка, яка перемолола всю інтелігенцію, є наслідком злочинів, які інтелігенція зробила проти віри, проти Бога, проти свого народу, проти своєї країни".

Також патріарх розповів, що шкодує, що зараз триває "війна історичних аргументів".

За його словами, різні трактування не повинні стати причиною нових громадянських конфліктів. У лютому 2017 року патріарх Кирило назвав революцію 1917 року "великим злочином".

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...