"Приїхав у гості до Філарета": Українська журналістка довела, що Кирило визнав легітимність ПЦУ (відео)

Російські журналісти із гордістю заявили, що за 10 років Кирил звершив 400 з гаком поїздок на кораблях, поїздах і літаках, побував у 27 країнах і навіть в Антарктиді. Останній пункт призначення відверто дивує.

А пінгвіни Кирилу навіщо? Фото: скріншот з відео.

Патріарха Кирила з 10-річним ювілеєм на посаді глави РПЦ російські пропагандисти привітали сюжетом із ракетами і військовими кораблями, а також "проговорилися", що він визнав українську церкву, інформують Патріоти України.

"Випаліть мені очі! Сюжет про правління патріарха православної церкви починається з запуску бойової ракети з військового корабля. Ви йо*нуті? Куди полетіла ця ракета? До Бога? З листівкою: "Спасибі за привітання"?" - відреагувала на це українська журналістка Яніна Соколова в своїй вечірній програмі.

Російські журналісти також із гордістю заявили, що за 10 років Кирил звершив 400 з гаком поїздок на кораблях, поїздах і літаках, побував у 27 країнах і навіть в Антарктиді.

"Паломництво в Антарктиду? Паломництво – це відвідування святих місць! Святі мощі тюленя? Кит-архімандрит? Рівноапостольні пінгвіни, які судячи з вигляду, створили Кирила за своїм образом і подобою? Хоча, якщо врахувати, що сатана перебуває в самому останньому колі пекла вмерзлим у лід, то виходить, що Кирило приїхав у гості до Філарета, чим засвідчив легітимність української православної церкви", - зробила логічний висновок Соколова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...