Скрепи можуть гірко плакати: Трамп ввів у дію санкції за втручання у вибори

Документ не містить назв конкретних країн, але в спробах втручання у вибори підозрювали не лише Росію, а й Китай та КНДР.
Дональд Трамп. Фото: АР.

Президент США Дональд Трамп підписав указ про введення санкцій проти іноземних громадян та компаній, яких звинувачують у втручанні в американські вибори. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти України.

Раніше 12 вересня з'явилась інформація, що президент США планує підписати відповідний указ. Зокрема, про це писало авторитетне американське видання The Wall Street Journal. Радник президента США з національної безпеки Джон Болтон повідомив, що указ буде опублікований найближчим часом.

Він уточнив, що документ не містить назв конкретних країн, але нагадав, що в спробах втручання у вибори підозрювали не лише Росію, але й Китай та КНДР. Водночас Болтон наголосив, що рішення про запровадження відповідних санкцій прийматиме Держдеп та Мінфін США.

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...