Скрепи мріють про таке у США: У Болгарії перемагає на президентських виборах проросійський кандидат

Екзит-поли показують, що в Болгарії очікується другий тур президентських виборів, який пройде 13 листопада.

Румен Радев. Фото: Novinite.ru.

На президентських виборах в Болгарії, згідно з даними екзит-полів, лідирує представник Соціалістичної партії, генерал Румен Радев, відомий своєю проросійською орієнтацією. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

На другому місці по екзит-полам — представник правлячої партії ГЕРБ (Громадяни за європейський развиток Болгарії), спікер парламенту Цецка Цачева. "Згідно з опитуваннями, які проводилися на виході з виборчих дільниць після голосування, на виборах президента лідирує Румен Радев — за нього проголосували 24,8% виборців, на другому місці — Цецка Цачева, що набрала, 23,5% голосів", — повідомили представники болгарського соціологічного агентства "Альфа Рісьорч".

Також з’явилися дані, представлені організацією "Геллап": за Румена Радєва проголосували 26,7% виборців, за Цецку Цачеву — 22,5%. "Проти всіх" проголосували близько 6% опитаних виборців. Явка на виборах склала близько 53%. Екзит-поли показують, що в Болгарії очікується другий тур президентських виборів, який пройде 13 листопада.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...