Скрепи плачуть: Клінтон рекордно відірвалася від фаворита Путіна на виборах США

По рейтингу Трампа вдарив скандал після публікації відеозапису, на якому він зневажливо говорив про жінок.

Хіларі Клінтон. Фото: ЖЖКандидат у президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон серйозно відірвалася від кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа за рівнем електоральної підтримки. На це вказують опитування, проведеного ABC News і Washington Post, передають Патріоти України.

Клінтон вже випереджає Трампа на 12%. За неї готові віддати голоси 50%, тоді як за Трампа тільки 38%. Ще 5% підтримують Гаррі Джонсона, а 2% Джилла Стейна. Відрив вперше став таким значним, до цього він становив не більше 5%.

Найбільше по рейтингу Трампа вдарив скандал після публікації відеозапису, на якому він зневажливо говорив про жінок, а потім звинувачення кандидата "республіканців у домаганнях". Свою роль зіграли і інші різкі висловлювання Трампа в останні тижні.

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...

Відповідав за забезпечення бійців на фронті: З Міноборони звільнили топ-чиновника

вівторок, 23 квітень 2024, 21:15

23 квітня Кабінет міністрів звільнив заступника голови Міністерства оборони Віталія Половенка. Його лише взимку призначили на цю посаду. Про це повідомив пресцентр уряду, передають Патріоти України. У Кабміні не вказали причину його звільнення. Серед з...