Скрепи працюють: Альфред Кох оголошений у федеральний розшук

Екс-віце-прем'єра РФ заочно звинуватили у контрабанді нібито картини радянського художника.

Альфред Кох. Фото:hronika.info

Колишній віце-прем'єр уряду Росії, опозиціонер Альфред Кох оголошений у федеральний розшук за звинуваченням у контрабанді культурних цінностей. Про це пише Радио Свобода, передають Патріоти України.

Звинувачення Коху, який живе в Німеччині, були пред'явлені заочно. Йдеться про спробу незаконно вивезти за кордон в жовтні 2013 року картину нібито радянського художника Ісаака Бродського.

Альфред Кох стверджує, що картина створена невідомим художником і полотно не має жодної художньої цінності.

Експерти Третьяковської галереї встановили, що картина належить пензлю Ісаака Бродського і була написана ним у 1911 році. Документ підписаний шістьма фахівцями.

Кох засумнівався в результатах експертизи. Порушену проти нього кримінальну справу Кох називає "політичним замовленням із заздалегідь визначеним результатом".

Сам Кох про це написав у своєму Facebook:" Экспертиза Третьяковки за подписью шести экспертов установила, что это НЕИЗВЕСТНЫЙ ХУДОЖНИК. И обвинение мне предъявлено в контрабанде картины НЕИЗВЕСТНОГО ХУДОЖНИКА. И последующая экспертиза установила, что картина стоит аж (!) 190 тыс. рублей. Т.е. меньше 3 тыс. долларов."

"Виступаю за відкриття цієї дискусії": Макрон запропонував ідею використання французьких ядерних боєголовок для захисту ЄС від Росії

неділя, 28 квітень 2024, 16:53

Президент Франції Емманюель Макрон заявив, що готовий обговорити використання французьких ядерних боєголовок для захисту Європи від загроз з боку Росії. Про це повідомляє Politico, передають Патріоти України. "Я виступаю за відкриття цієї дискусії, яка...

"Ворог має тактичні успіхи": Сирський підтвердив втрату трьох сіл поблизу Авдіївки

неділя, 28 квітень 2024, 16:29

Головнокомандувач ЗСУ генерал Олександр Сирський визнав, що ситуація на фронті загострилась. Детальніше про події на передовій він розповів у своєму Telegram, передають Патріоти України. За словами головкома, намагаючись захопити стратегічну ініціативу...