​Скрепи саджають росіян на блокадну пайку: Путінська пропаганда замість «діди воювали» переходить на лозунг «діди голодували» (фотофакт)

Кремлівська ідеологічна машина почала готувати слабкі уми зомбованого населення до стану «обложеної фортеці», зі всіма важкими похідними

Російська влада продовжує виховувати у населеня почуття гордості за дідів, однак тренди змінюються у маловтішний для кримнашів бік. Зазначають Патріоти України.

Так, на вулицях міст РФ з'явилися бігборди на яких громадян закликають спробувати прожити, з'їдаючи в день по 150 грамів хліба, один кусень цукру і випиваючи склянку окропу.

Для того, щоб переконати росіян перейти на незвичну дієту, влада почала тиснути через улюблену зброю - давно померлих від репресій, війни, хвороб та жебрацтва дідів. Адже на їхніх костях стоїть весь ура-патріотизм теперішньої Росії: «Діди змогли, спробуй і ти!».

Швидше за все в такій спосіб влада готує народ до того, що доведеться поголодувати заради імперських амбіцій Путіна. Адже скоштувавши дідівської дієте, вдячні нащадки, за задумом кремлівських ідеологів, мають цілувати чоботи «новоявленому Сталіну», за всі надлишки, котрі ще мають наразі.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...