Слабка ланка ЄС: Парламент Бельгії зареєстрував проект резолюції про скасування санкцій проти Росії

Автор проекту наполягає, що від російських санкцій страждають бельгійські аграрії.

Бельгійський парламент розгляне проект резолюції про скасування санкцій проти Росії. Фото: ЕРАУ парламенті Бельгії зареєстрований проект резолюції про скасування санкцій Європейського союзу проти Росії. Відповідний документ розміщений на сайті бельгійського законодавчого органу, повідомляють Патріоти України.

Автор проекту резолюції про скасування санкцій Європейського союзу проти РФ Альдо Каркаси зазначив, що мета документа – уповноважити уряд Бельгії виступити в ЄС на підтримку скасування санкцій, від яких страждають бельгійські аграрії". Згідно з документом, автором проекту виступив депутат палати представників (нижньої палати бельгійського парламенту) Альдо Каркаси (Aldo Carcaci).

Як повідомив Каркаси, парламент Бельгії прийняв проект резолюції до розгляду. За його словами, слухання з цього питання відбудуться відразу після парламентських канікул у комісії із зовнішніх справ палати представників. Каркаси уточнив, що мета документа – уповноважити уряд Бельгії виступити в ЄС на підтримку скасування санкцій, від яких страждають бельгійські аграрії".

1 липня 2016 року Евросоюз продовжив дію антиросійських санкцій у зв'язку з агресією проти України на шість місяців – до 31 січня 2017 року. Також продовжують діяти інші санкційні заходи у відношенні Росії. Зокрема, індивідуальні санкції включають заборону на видачу віз і заморожування активів, діють до 15 вересня цього року у відношенні 146 осіб та 37 організацій. Крім того, до 23 червня 2017 року продовжені санкції у зв'язку з анексією Криму.

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...