"Слова бравые, а в глазах - смертная печаль что-то": Екс-ватажок ''ДНР'' здав російських військових на Донбасі (відео)

У мережі звернули увагу не тільки на цікаві обмовки Олександра Бородая, але й на герб, який висів позаду нього під час інтерв'ю.

Олександр Бородай. Фото: скріншот з відео.

Колишній ватажок терористів "ДНР", російський політтехнолог Олександр Бородай заявив, що "Союз добровольців Донбасу" мобілізує нібито накопичений у Росії мобілізаційний ресурс. Відповідний фрагмент інтерв'ю ватажка "Союзу добровольців" про "громадянську війну" опублікував блогер Necro Mancer у Twitter, передають Патріоти України.

"Бородай: для перемоги в Україні ми використовуємо накопичений нами в Росії мобілізаційний ресурс. Громадянська війна, вона така", – підписав блогер під відео.

У мережі також звернули увагу на герб, який висів позаду Бородая під час інтерв'ю. "Що це недолуге із себе роздуває? Воно таке жалюгідне, що на такий шматок л*йна кулю шкода. Вони герб ЗСУ вкрали і якесь л*йно намалювали зверху. Одні крадуть зірки з американських супермаркетів, інші герби", "Це не герб ЗСУ, це стандартна геральдична фігура. Саме для цього знака основою взяли ось це", "Ну, знак вони якраз-таки сперли, просто цього разу не в нас", – пояснили в мережі.

"Нічого, с*ка, прийде і твій час", "Щось він недобре виглядає. Як, втім, і Че Пушилін. Слова браві, а в очах смертна печаль", – написали користувачі.


Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...