​Слова на вітер: Яценюк передумав проводити референдум – «фронтовики» кажуть, що шефа не так зрозуміли, - Луценко

Втратити обличчя. Мабуть це той випадок, коли це визначення як найліпше пасує ситуації. Зробити таку гучну заяву по доленосному для держави питанню, щоб в лічені дні її дезавуювати через підлеглих – гірше не вигадати.

Блок Петра Порошенка "і" Народний фронт "знайшли спільну мову стосовно питання проведення референдуму щодо Конституції. Про це в прямому телеефірі "Свободи слова", у понеділок, 1 лютого, заявив глава фракції БПП Юрій Луценко, зазначають Патріоти України.

Нардеп стверджує, що ідею Яценюка про референдум у світі назвали політичною катастрофою.

"Коли Арсеній Петрович заявив про референдум, то відразу зателефонувало керівництво США, Німеччини, Франції та інших країн. Для них всіх ця заява означало відмову від Мінських угод, для них це було політичною катастрофою. На щастя, останнім часом представники "Народного фронту" кажуть, що це стосувалося не цих змін, а якихось інших, наступного разу, і взагалі це консультації з народом, можливо соціологічне опитування. Коротше кажучи, мені здається, "Народний фронт" обережно відходить від цієї ідеї", - сказав Луценко .

"На пряме запитання, навіщо потрібні такі непродумані заяви, ми отримали відповідь: а ви там готуєте вибори, то це наша відповідь. Мені здається, це не пасує для такої великої політичної сили, тим більше для політичної сили прем'єр-міністра. На щастя, ми знайшли спільну мову", - зазначив він.

Луценко, коментуючи проблеми між українськими партіями, додав: "Без тертя немає любові".

Отримав після іншого улюбленця Путіна: Яку посаду отримав Шойгу

неділя, 12 травень 2024, 22:53

Володимир Путін призначив Сергія Шойгу секретарем Ради безпеки РФ замість Миколи Патрушева. Про це повідомляє російське інформаційне агентство ТАСС, передають Патріоти України. Президент Росії Володимир Путін зняв із посади секретаря Ради безпеки Росії...

Вже є кандидат на посаду: Путін знімає Шойгу з посади міністра оборони РФ

неділя, 12 травень 2024, 21:59

Російський диктатор Володимир Путін вирішив призначити нового міністра оборони замість чинного голови відомства Сергія Шойгу. Про це повідомляє пресслужба так званої "Ради Федерації" РФ, передають Патріоти України. Замість Шойгу Путін запропонував приз...