"Слышь, рыжый, вали отсюда!": "Скрепоносець" Мілонов побився з геями, намагаючись розповісти їм "правду про кохання" (відео)

Бійка виникла під вигуки "Мілонов - ганьба Петербурга".

Мілонов поміж геями. Фото:скрін відео

Депутат Держдуми Віталій Мілонов взяв участь у першотравневій ході в Санкт-Петербурзі. В одній з колон були представники "Відкритої Росії" і ЛГБТ-спільноти. Про це пише Фонтанка, передають Патріоти України.

"У якийсь момент Мілонов вирішив увійти в середину колони і спробувати донести присутнім свої погляди на одностатеве кохання", - зазначає видання.

Однак законодавцю, який відомий як затятий противник людей з нетрадиційною сексуальною орієнтацією, не вдалося це зробити. Під вигуки "Мілонов - ганьба Петербурга" виникла бійка.

Поліцейські оперативно захистили парламентарія, який раніше був депутатом петербурзьких Законодавчих зборів. Судячи з відео, які поширюються в мережі, Мілонов кілька разів вступав в подібні суперечки, що призводять до сутичок. Співробітники правоохоронних органів намагаються його охороняти.

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...