"Сьогодні - завтра буде точка в "прем'єріаді" або кінець Ради", - нардеп від БПП

Олексій Гончаренко озвучив ситуацію в коаліції: "Ніякої іншої кандидатури, крім Володимира Гройсмана, ми жодного разу не обговорювали, і іншої кандидатури у нас просто немає".

Олексій Гончаренко. Фото: rbc.ua.

Сьогодні БПП і "Народний фронт" проведуть збори коаліції, висунуть кандидатуру прем'єр-міністра, направлять її президенту, а завтра вже зможуть в один день проголосувати за прем'єра, уряд і новий склад Президії Верховної Ради. Про це розповів народний депутат від БПП Олексій Гончаренко, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Є питання між усіма учасниками переговорів ..., коли ми розуміємо, що в коаліції 226 депутатів, це збуджує апетити і робить переговори складними. Думаю, у нас є сьогодні - завтра, щоб поставити у всьому цьому крапку або поставимо крапку в існуванні цього Парламенту.

За моєю інформацією, всі домовленості досягнуті. Жодного питання більше не залишилося, є внутрішні питання фракції "НФ", які вони самі вирішать на своєму засіданні, по тих міністерствах, за якими вони пропонують міністрів, і ми зможемо вийти на склад Кабміну і голосування по прем'єру", - заявив Гончаренко.

Він зазначив, що на даний момент є кандидати, але рішення не прийнято по міністерствах інфраструктури, культури, економіки.

"Ніякої іншої кандидатури, крім Володимира Гройсмана, ми жодного разу не обговорювали, і іншої кандидатури у нас просто немає", - уточнив Гончаренко.

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...