Солодка парочка: Якщо я переможу, у нас будуть "дуже хороші відносини" - Трамп про Путіна

Трамп стверджує, що в російській системі Путін справжній лідер, чого не можна сказати про Обаму.

Путін і Трамп. Ілюстрація:www.forumdaily.com

Кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив про те, що його відносини з главою Російської Федерації Володимиром Путіним будуть чудовими. Про це повідомляє BBC, передають Патріоти України з посиланням на ЛІГА.net.

Нахвалюючи Путіна, Трамп зауважив, що діяльність президента Росії схвалюють цілих 82%. Хто конкретно її схвалює, американський мільярдер не уточнив чи просто пожартував, оскільки всім відомі "особливості" російської соціології.

Кандидат-республіканець також зазначив, що у них з Путіним, в разі його перемоги на виборах, будуть "дуже хороші відносини". Крім цього, Трамп стверджує, що в російській системі Путін справжній лідер, чого не можна сказати про Обаму, за його словами.

Як повідомлялося раніше, Трамп наполягає на тому, що США повинні помиритися з Росією. Крім того, Трамп обіцяв визнати Крим територією Росії і скасувати санкції в разі своєї перемоги на виборах.

Втім, віце-президент США Джо Байден не вважає сказане чимось дивним, адже Дональд Трамп насправді просто неадекват.

Нова військова допомога від Німеччини для України: "Улюблені подарунки" для окупантів

четвер, 9 травень 2024, 22:41

Німеччина спільно зі Сполученими Штатами Америки передасть Україні додаткові системи залпового вогню HIMARS. Про це заявив міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус під час спілкування з журналістами, передають Патріоти України. "Спільно з американцями...

"Це складна історія": 10-річна дівчинка запитала Туска, чому НАТО не відправить війська в Україну

четвер, 9 травень 2024, 22:15

Північноатлантичний Альянс не хоче відправляти свої війська в Україну, бо вважає, що це може призвести до ядерної війни. Про це сказав прем'єр-міністра країни Дональд Туск у розмові з 10-річною дівчинкою. Дитина запитала у нього, чи не можна відправити...