"Спасибо бреду за победу": Михайло Єфремов висміяв російський культ "победоносия" (відео)

Свій черговий сатиричний твір актор присвятив кондитерському конкурсу в Красноярську з нагоди Дня Перемоги.

Михайло Єфремов. Фото: ЖЖВідомий російський актор і сатирик Михайло Єфремов вчергове не побоявся висміяти політику Кремля. На концерті в Києві Єфремов порадував публіку новим шедевром, який відразу став хітом, повідомляють Патріоти України.

Сатиричний вірш актор присвятив російському "победобесию", розповівши про те, як у красноярській глибинці 2015 року до Дня Перемоги приурочили... кондитерський конкурс. Тоді в місті влаштували кулінарний турнір на честь 70-ї річниці закінчення війни. На конкурсі були представлені торти, що зображують пам'ятник Батьківщині-матері у Волгограді, парад танків на Червоній площі та бойові дії. "Нема межі ідіотизму патріотському або патріотизму ідіотському, — так описав цю подію актор, назвавши свій номер "Спасибо бреду за победу".

Нагадаємо, раніше Михайло Єфремов порадував глядачів виступом, в якому у сатиричній формі описав участь Росії у військових конфліктах на території України і Сирії, прочитавши твір поета Андрія Орлова. Вірш "А в Кремлі задзвонив телефон" став популярним серед українців і росіян. Адже в ньому звучить "крик душі" Володимира Путіна: "Ох, нелегка це робота - "русский мир" діставати з болота!"

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...