Співорганізатору одеської трагедії час тікати або з вікна випадати: "Питань щодо позбавлення депутатської недоторканності зі Скорика виникнути не повинно", - Мосійчук

Подання має бути юридично обґрунтованим. Кожна людина має право на захист. Але по тих, хто штовхнув країну в пекло війни, ні в кого питань не буде, вважає нардеп.

Ігор Мосійчук. Фото:informator.news

Подання на зняття недоторканності з народного депутата і екс-голови Одеської ОДА Миколи Скорика повинно бути юридично обґрунтованим. Так вважає колега Скорика по парламенту Ігор Мосійчук. Про це він сказав у "Вечірньому праймі" на 112 Україна, передають Патріоти України.

Втім, на думку Мосійчука, великих питань позбавлення зняття депутатської недоторканності з Скорика виникнути не повинно.

"Скорику я б рекомендував покаятися, тому що всі відома його роль в подіях 2014 року, які їм передували. Тому чистосердечне зізнання в даному випадку дійсно може полегшити вину. Питання причетних до подій на Одещині і сході України перезріло і те, що зараз воно піднімається, воно мало бути два роки тому.

Подання має бути юридично обґрунтованим. Кожна людина має право на захист. Але по тих, хто штовхнув країну в пекло війни, ні в кого питань не буде", - вважає Мосійчук.

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

"На увесь фронт у них не вистачить сил": Росія може готувати відволікаючий удар для відтягнення сил ЗСУ, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:24

Окупаційні війська Росії можуть готувати новий удар для відволікання, щоб відтягнути Сили оборони України і здійснити потужний наступ на іншому напрямку. Про це в ефірі телемарафону розповів керівник Центру військово-правових досліджень, експерт Олекса...