"Співробітниця ГРУ виконала ключову роль в отруєнні "Новачком" у Великобританії", - західні ЗМІ

Виявлений флакон з-під парфумів зі слідами "Новачка" може бути аргументом на користь цієї версії.

До отруєння у Великій Британії може бути причетна співробітниця ГРУ. Фото: ЕРА.

До складу групи російських розвідників, причетних до отруєння нервово-паралітичною речовиною Новачок в Великій Британії, входила співробітниця Головного розвідувального управління. Про це повідомили Daily Mirror джерела в британській розвідці, передають Патріоти України.

"Доцільно, що жінка-офіцер, можливо, була частиною команди, виконавши ключову роль", - сказав співрозмовник видання. Брат потерпілого в результаті отруєння Новачком Чарлі Роулі Метью повідомив, що його брат з подругою - загиблою внаслідок отруєння Дон Стерджесс - підібрали в парку флакон з-під парфумів, що містив токсичну речовину, і розпорошили її на себе.

"Все, що я знаю, про що мені розповів Чарльз, що вони підібрали в парку флакон з-під парфумів або лосьйон після гоління, і розпорошили вміст на себе", - розповів Метью Роулі.

Видання зазначає, що виявлений флакон з-під парфумів зі слідами Новачка підтверджує версію, що жінка могла входити до складу групи з шести осіб, яка здійснила замах на колишнього полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньку Юлію 4 березня в Солсбері.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...