Спочатку розікрали державу, тепер плачуться за народне горе: "Опозиційний блок" - лідер фінансового популізму в Раді, - КВУ

Спадкоємці регіоналів використовують засідання Ради для посилення своїх політичних або популістських обіцянок, стверджують в Комітеті виборців України.

Співголова "Опозиційного блоку" Юрій Бойко. Фото: Інформатор.

Фракція "Опозиційного блоку" стала лідером рейтингу фінансового популізму у Верховній Раді. Про це свідчать результати дослідження, надані громадською організацією Комітет виборців України, повідомляють Патріоти України з посиланням на ЛІГА.net.

«Парламент потонув в так званому фінансовому популізмі, коли реєструються законопроекти, нереальні для виконання. Лідером рейтингу популізму став "Опозиційний блок" - 53 законопроекти цієї фракції за висновками Мінфіну неможливо реалізувати. Ця політична сила використовує механізм законодавчої роботи для посилення своїх політичних або популістських обіцянок», - зазначив представник КВУ Олексій Кошель.

Друге місце в рейтингу фінансового популізму від КВУ розділили парламентські групи "Відродження" і "Воля народу" - вони зареєстрували 47 і 45 «нереалістичних» законопроектів.

Третє місце належить фракції "Батьківщина" - третина (35%) поданих цією політсилою законопроектів, згідно з висновками КВУ, неможливі для виконання.

На четвертому місці - Радикальна партія Ляшка і Блок Петра Порошенка - по 33%.

Останнє місце в цій рейтингу популізму зайняли фракції "Народний фронт" і "Самопоміч" - вони подали по 29% «неможливих» законопроектів.

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...