"Сподіваюся на добрі стосунки з РФ": Трамп вкотре "підкорегував" свою позицію

При цьому політик розкритикував свою суперницю на виборах, кандидата від Демократичної партії Хіларі Клінтон, за антиросійську позицію.

Дональд Трамп. Фото: BBC.com.

Кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп уточнив свою позицію щодо Росії. Мільярдер не вважає себе ані другом, ані ворогом Москви. "Я хотів би сподіватися, що з Росією і президентом Володимиром Путіним складуться хороші стосунки. Я не відношу себе ні до друзів, ані до ворогів росіян, – заявив Трамп в інтерв'ю Reuters. Новину передають Патріоти України.

При цьому політик розкритикував свою суперницю на виборах, кандидата від Демократичної партії Хіларі Клінтон, за антиросійську позицію. "Вона завжди виставляє Путіна в поганому світлі. Якщо вона переможе, то як збирається вибудовувати відносини з Росією. По-перше, Путін відмовиться вести з нею переговори, а по-друге, я не думаю, що він її поважає", – додав республіканець.

"Проводиться значна робота": Стало відомо, які ракети запускатимуть із українських F-16

понеділок, 6 травень 2024, 13:50

Поставлені Україні винищувачі F-16 зможуть використовувати новітні французькі високоточні авіаційні бомби AASM Hammer. Про це заявив депутат французького парламенту, голова комісії з питань оборони та збройних сил Томас Гасіллуд, передають Патріоти Укр...

"Пропаганда у них працює, мізки промиваються": У ЗСУ розповіли про тактику військ РФ під Бахмутом

понеділок, 6 травень 2024, 13:45

Окупаційні війська Росії не припиняють спроб штурмувати українські позиції на Бахмутському напрямку фронту. Водночас в механізовані атаки ворог більше йде піхотою, аніж бронетехнікою. До того ж йдеться не тільки про новоспечених "мобіків", а й більш до...