Справа Савченко: У Путіна зробили резонансну заяву щодо обміну

Документи про видачу Єрофєєва і Александрова досі не надійшли до Москви, і Мін'юст РФ поки розглядає лише питання про повернення українців.

Справа Надії Савченко знову затягується. Ілюстрація:24tv.ua

Співробітників Головного розвідувального управління Генштабу ЗС РФ Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова, які в Україні були засуджені до 14 років тюремного ув'язнення за ведення військових дій в Донбасі, не будуть обмінювати на українську льотчицю Надію Савченко або кого-небудь ще з українців, які відбувають покарання в Росії. Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на джерела в російських правоохоронних органах, передають Патріоти України.

Як кажуть ЗМІ, документи про видачу Єрофєєва і Александрова досі не надійшли до Москви, і Мін'юст РФ поки розглядає лише питання про повернення українців.

"Кожна процедура проходить самостійно", - заявили в правоохоронних органах Росії.

Відзначається, що при необхідності процедури можна синхронізувати, але на даний момент таке завдання не ставиться.

"Все йде в звичайному робочому порядку, без прив'язки до розвитку ситуації з росіянами на Україні", - додали в правоохоронних органах РФ.

ЗМІ підкреслюють, вищевказана інформація поки не підтверджена на офіційному рівні.

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...

Амбітний експеримент: В Україні на полі бою випробовують нові американські технології, - The New York Times

понеділок, 29 квітень 2024, 13:30

Війна в Україні, на думку багатьох американських посадовців, стала "випробувальним полігоном" для низки військових технологій, які швидко розвиваються. Про це йдеться у статті The New York Times, яку опублікували 23 квітня, передають Патріоти України. ...