Справа за малим: Суд дозволив затримати главу Міноборони РФ Шойгу

Шойгу інкримінують злочини проти основ національної безпеки України

Сергій Шойгу. Фото:www.uznayvse.ru

Печерський районний суд Києва дав дозвіл на затримання глави Міністерства оборони Російської Федерації Сергія Шойгу. Про це йдеться у відповідному рішенні суду, передають Патріоти України.

Шойгу інкримінують злочини проти основ національної безпеки України

"Клопотання заступника начальника слідчого відділу управління з розслідування злочинів проти основ національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України Ткаченко А.М., узгоджене з прокурором відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням і підтриманим державним обвинуваченням в кримінальних виробництвах слідчого відділу управління з розслідування злочинів проти основ національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку Головної військової прокуратури Крініна І.В., про дозвіл на затримання підозрюваного з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою - задовольнити", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, суд дає дозвіл органу досудового розслідування на затримання підозрюваного з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

"Затримана особа на підставі визначення слідчого судді не пізніше 36 годин з моменту затримання повинна бути звільнена або доставлена до слідчого судді, суду, який постановив ухвалу про дозвіл на затримання з метою приводу", - йдеться в повідомленні.

Постанова втрачає законну чинність 26 лютого 2017 року або до вказаної дати з моменту приводу підозрюваного або відкликання рішення прокурором. Рішення оскарженню не підлягає.

"Тактика повітряних боїв часів Першої світової": У Forbes оцінили стрілянину з Як-52 по російських дронах в Одесі

вівторок, 30 квітень 2024, 2:35

Легкомоторні літаки зі стрілками є "очевидним вибором" для боротьби з повільними безпілотниками в умовах, коли потрібно заощаджувати гроші й ракети. Проте ефективність залежатиме від майстерності екіпажу, пише 28 квітня Forbes, передають Патріоти Украї...

Рейтинги не суттєво: "Якщо не буде телемарафону, то виникне медіахаос", - радник Єрмака Лещенко вимагає СБУ розібратись з критиками медіапроекту ОП

вівторок, 30 квітень 2024, 0:52

Скандальний діяч запевняє, що всі хто критикує інформаційну політику його з Єрмаком медійного дітища - або запроданці, або корисні ідіоти Кремля. Радник глави Офісу Президента Сергій Лещенко, екс-нардеп та ситуативний залізничник запевняє, що без телем...