Справжній російський демократ: Навальний обіцяє не здавати Крим Україні після повалення Путіна

На думку російського опозицонера, практично жоден територіальний конфлікт в сучасній історії неможливо вирішити дипломатичним шляхом.

Олексій Навальний. Фото:уніан

Кримська проблема" не може бути вирішена в найближчому майбутньому навіть при умові повалення режиму Володимира Путіна в Росії. Про це розповів в інтерв'ю на радіо Эхо Москвы російський опозиціонер Олексій Навальний, передають Патріоти України.

"Я не бачу способу вирішення кримської проблеми і не вірю, що вона може бути вирішена президентом Навальним, президентом Путіним або будь-яким іншим президентом в осяжному майбутньому", - зазначив політик.

На думку Навального, практично жоден територіальний конфлікт в сучасній історії неможливо вирішити дипломатичним шляхом.

"Ну, я вже багато разів це говорив, як Північний Кіпр, як Гібралтар, як Японські острови або Фолклендські острови це проблема, яка не має вирішення. Я, як президент, можу гарантувати одне – що я проведу там чесний референдум, я зроблю спроби нормалізувати ситуацію. До цього референдуму і до тристоронніх комісій разом з Європейським Союзом ми постараємося залучити Україну", - сказав він.

"Чесно кажучи, от якщо не лукавити, я сумніваюся, що Україна визнає цей референдум. Тобто поки клубок протиріч зовсім класичний, ось, як в Ізраїлі і у Палестини. Він такий, що, ну, ніхто не зміг це зробити і не зміг навіть наблизитися.

Тому я думаю, що всі ми будемо довго страждати, жителі Криму будуть страждати, інвестиції в Крим не йтимуть. Я буду відповідати на це питання багато-багато-багато років, поки займаюся політикою, але ніяких перспектив не видно", - резюмував опозиціонер.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...