США планують ввести масштабні санкції проти Північної Кореї, - ЗМІ

У Білому домі розглядають можливість обмеження КНДР від глобальної фінансової системи.

США хочуть ввести великі санкції проти Північної Кореї. Фото: polit.ru.

Адміністрація президента США Дональда Трампа розглядає можливість введення радикальних санкцій, спрямованих на те, щоб відрізати КНДР від глобальної фінансової системи. Про це повідомило агентство Reuters, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відзначається, що санкції стануть частиною багатостороннього підходу щодо посилення економічного і дипломатичного тиску, особливо щодо китайських банків і фірм, які займаються бізнесом з Північною Кореєю, а також посилення захисту з боку США, Південної Кореї і Японії.

Очікується, що політичні рекомендації, розроблені радником президента США з питань нацбезпеки Гербертом Макмастером, представлять Трампу протягом декількох тижнів, можливо, до зустрічі з китайським президентом Сі Цзіньпіном на початку квітня.

Агентство відзначає, що неясно, як швидко Трамп прийме рішення про введення цих санкцій. Білий дім відмовився від коментарів.

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...