Стало відомо, де може початися Третя світова вже у 2018 році

Шанси того, що буде розв'язана війна з участю Північної Кореї, становлять 50%.

Ілюстрація: topwar.ru

У 2018 році дві зони військової напруженості здатні перерости у світову війну. Про це пише колишній посол і оглядач Франсуа Нордманн на сторінках швейцарської газети Le Temps, повідомляють Патріоти України.

За його словами, зосередиться потрібно на двох осередках, в яких зростає напруженість: Північнокорейська криза і протистояння між КНДР і США, а також війна на Близькому Сході.

Відзначається, що шанси того, що в 2018 році буде розв'язана війна з участю Північної Кореї, можуть скласти 50%. Малоймовірно, що під американським та китайським тиском Північна Корея відмовиться від своїх ядерних випробувань і програми запуску балістичних ракет, пише Нордманн.

З протилежного боку Азії войовничою риторичною ескалацією на тлі бойових дій займаються Іран і Саудівська Аравія. Тим часом грають вони не на рівних. Ер-Ріяд стурбований іранським просуванням вперед внаслідок падіння ІДІЛ. Вплив Ірану простягається на іракський Курдистан, на сирійський Курдистан і навіть на Туреччину, зазначає Нордманн.

Нагадаємо, Японія готується до другого ядерного удару в своїй історії, дякувати божевільному Кіму.

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...

"Хороші продавці гною носять його зразки в роті": Кірбі висміяв росіян, які пов'язують Україну з терактом під Москвою

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:56

Російські чиновники, які шукають «український слід» у теракті під Москвою, здаються доволі хорошими продавцями гною. Про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передають Патріоти України з посиланням на The Hill. Кірбі вкотре під...