Стало відомо, хто з нардепів у Раді проголосував проти визнання РФ агресором (документ)

Законопроект не підтримало 32 парламентарі.

Результат голосування. Фото:Inforesist

Сьогодні у парламенті під час голосування не підтримали в першому читанні законопроект №7163 "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях", в якому Росія визнається агресором, 32 народних депутата. Про це пише Inforesist, передають Патріоти України.

Серед них 3 позафракційних нардепа, 24 - від "Оппоблока", 4 - від "Самопомочі", 1 - від "Радикальної партії".

Голоси "за" віддали 233 нардепа - від Блоку Петра Порошенка 114 депутатів, від "Народного фронту" - 71, Радикальної партії - 17, групи "Воля народу" - 12. Крім того, законопроект підтримали 19 позафракційних нардепів. Не голосували - 63 парламентарі.

Як повідомлялося раніше, Верховна Рада 6 жовтня на ранковому пленарному засіданні проголосувала в першому читанні президентський законопроект "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях".

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...