Стало відомо, що буде з санкціями проти РФ після інавгурації Трампа

Вже в січні буде внесений законопроект, що охоплює "комплексні розширені санкції" через втручання Росії у вибори у США і за тривалі конфлікти у Сирії та Україні.

Дональд Трамп. Фото: BBC.com

Група американських сенаторів у 2017 році буде ініціювати при адміністрації обраного президента США Дональда Трампа введення додаткових санкцій проти Російської Федерації. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на The Hill.

За словами сенатора Бена Кардіна, вже в січні буде внесений законопроект, що охоплює "комплексні розширені санкції" через втручання Росії у вибори у США і за тривалі конфлікти у Сирії та Україні. "Санкції Конгресу зможуть доповнити і посилити ці нові урядові санкції", - наголосив він.

При цьому сенатори Джон Маккейн і Ліндсі Грем також заявили, що домагатимуться посилення санкцій у наступному році. "Ми маємо намір домогтися у новому Конгресі введення більш жорстких санкцій щодо Росії", - йдеться у спільній заяві сенатора.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...