Стало відомо, скільки кримчан насправді брало участь у референдумі 2014 року за приєднання до РФ

У референдумі в березні 2014 щодо приєднання Криму до Росії взяло участь не більше 34% населення українського півострова.

Ілюстрація:news.bigmir.net

У мережі з'явилася доповідна записка ФСБ по Криму від 2014 року, згідно з якою у референдумі щодо приєднання Криму до Росії взяло участь не більше 34% населення українського півострова. Про це пише російський блогер Микола Алтухов в своєму Twitter, посилаючись на джерело в ФСБ, зазначають Патріоти України.

Згідно з доповідною запискою №456 від 4 квітня 2014 року в референдумі 16 березня взяли участь 34,2% кримчан. З них лише 0,5% кримських татар голосували на референдумі.

До парламенту Канади внесли законопроєкт про прискорення військової допомоги Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:31

У Канаді планують на законодавчому рівні спростити процес передачі Україні військової допомоги для боротьби із російським повномасштабним вторгненням. У нижній палаті парламенту країни зареєстрували відповідний законопроєкт. Ініціатором документа став ...

Переговорну позицію, яку виробить саміт миру у Швейцарії, передадуть Росії - прессекретар Зеленського

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:17

Саміт миру, який відбудеться у червні у Швейцарії, виробить спільну переговорну позицію, яку передадуть Росії. Про це прессекретар президента України Володимира Зеленського Сергій Никифоров заявив 3 травня "Німецькій хвилі", передають Патріоти України....