Стан Надії критичний: Адвокат передав прощальні слова Савченко про голодування і смерть

На прощання Надія сказала: "Якщо сухе голодування ні на що не впливає, то, можливо, моя смерть буде мати значення".

Надія Савченко. Фото:www.radiosvoboda.org

Адвокат української льотчиці Надії Савченко, яку російський суд засудив до 22 років позбавлення волі, Микола Полозов передав останні слова своєї підзахисної. Про це він написав у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

"Уже більше 5 годин мене і сестру Надії Віру Савченко в СІЗО не пускають на побачення з Надією Савченко. Спочатку оголосили, що Надію обстежують лікарі, потім стали говорити, що немає начальника СІЗО Перший раз тут таке твориться ..", - відзначив захисник.

Полозов передбачав, що Савченко мали намір ізолювали в день прямої лінії Путіна, щоб не виникало зайвих інформаційних приводів і небезпечних для російської влади питань.

Незважаючи на всі складнощі, все-таки адвоката пропустили до підзахисної, а ось Вірі Савченко навіть після п'яти годин очікування біля СІЗО не дали побачити сестру.

За словами адвоката, ця зустріч була вкрай важлива для Надії Савченко, бо після неї вона збиралася приймати складні рішення.

"Якщо сухе голодування ні на що не впливає, то, можливо, моя смерть буде мати значення", - процитував українську льотчицю Полозов.

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...

У Брянську вночі знеструмили військові об’єкти росіян: У ГУР розкрили подробиці

вівторок, 16 квітень 2024, 17:22

У ніч на 16 квітня в російському Брянську вдалося знеструмити декілька військових та промислових обʼєктів РФ, передають Патріоти України. Деталі: Зокрема, внаслідок знищення трансформатора на електропідстанції потужністю 110 кВт без електроживлення зал...