Стара кремлівська мантра: Лавров попросив Захід "натиснути" на Київ у виконанні мінських домовленостей

Голова російського МЗС пафосно додав, що "Києву пора зайнятися справою і припинити розігрувати фарс".

Сергій Лавров. Фото:www.unian.net

Російське зовнішньополітичне відомство очікує, що західні країни чомусь повинні переконати владу України виконувати мінські домовленості по Донбасу, незважаючи на постійні порушення режиму "тиші" з боку гібридної армії РФ. У вівторок, 25 жовтня, глава Міністерства закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров виступив із заявою на зустрічі з Асоціацією європейського бізнесу. Про це пише Российский Диалог, зазначають Патріоти України.

Він підкреслив, що РФ розраховує на партнерів по "нормандського формату", які повинні переконати Київ виконувати домовленості щодо Донбасу, підписані в лютому 2015 року в Мінську.

Крім того, Лавров пафосно додав, що "Києву пора зайнятися справою і припинити розігрувати фарс". Звичайно ж, Лавров промовчав про загони російських найманців, які заливають Донбас кров'ю.

Росія планувала закінчити війну до 9 травня: Мусієнко розповів про стратегію ворога

середа, 1 травень 2024, 6:56

Росія планувала закінчити війну в Україні до 9 травня 2024 року, адже вважала, що Київ не вистоїть без допомоги США. Таку думку в ефірі телемарафону висловив керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко, передають Патріоти України....

Втраті Очеретиного можна було запобігти? Експерт пояснив, що завадило ЗСУ тримати оборону

середа, 1 травень 2024, 6:50

Українські військові могли б тримати оборону не один місяць поспіль в Очеретиному, проте відбулися події, яких буде потребувати серйозне розслідування. Про це в ефірі “Еспресо” розповів військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олексан...