"Старому мерину" завжди щось не так: "Дружбе России и ЕС давно мешает Украина", - Лавров зробив нову гучну заяву

Можно сміливо апелювати до того, що і Україні, і Європі, і людству заважає відстала, агресивна, імперська Російська Федерація.
Сергій Лавров. Фото: Коммерсант.

Росія дуже хоче відновити колишні відносини з Євросоюзом, однак ЄС робить абсурдні заяви. Як інформують Патріоти України з посиланням на офіційне повідомлення Міністерства закордонних справ Росії, міністр вважає абсурдним рішення Євросоюзу зв'язати нормалізацію відносин з РФ з повним виконанням Мінських домовленостей.

Така заява пролунала від Лаврова під час зустрічі з главами дипломатичних місій країн, що входять в ЄС. "Зазначивши, що у Росії зберігається настрій на відновлення співпраці з ЄС, Лавров підкреслив абсурдність пов'язання Євросоюзом нормалізації відносин з Росією з повною імплементацією Мінських домовленостей», - заявили в МЗС. Нагадаємо, що заяву про необхідність виконати Мінські угоди заради нормалізації відносин з ЄС зробив Жан-Ів Ле Дріан, міністр закордонних справ Франції.

«У нас ще одна проблема - це українська криза. Ми заявили з Сергієм, що ми залишаємося прихильниками врегулювання цієї кризи, і в рамках "нормандського формату" Франція і Німеччина готові продовжувати свою посередницьку роль для того, щоб Мінські угоди були виконані в найкоротші терміни», - зазначив міністр.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...