Стати на коліна перед росіянами? - краще б мовчали: Команда Зеленського спричинила скандал, намагаючись виправдати свого кандидата у президенти

Ці люди зовсім не відчувають різницю, вирівнявши жертву до ката. Стражденна Україна має стати на коліна, щоб російський кат припинив вбивати її дітей. Це і є концепт президента-коміка? - Не смішно!

Канцлер ФРН ставав на коліна, щоб вибачитись перед радянськими народами за мільйони безневинно вбитих через агресію нацистської Німеччини, нагадують Патріоти України. Українці обурені порівнянням Володимира Зеленського і Віллі Брандта.

Команда підтримки шоумена Зеленського, який оголосив про наміри балотуватися у президент України, опублікувала фото канцлера Німеччини, який 7 грудня 1970 року став на коліна перед монументом жертвам нацизму у Варшавському гетто.

“Хтось критикує Зеленського за наміри "стати на коліна" заради своєї країни. На фото історичний приклад Віллі Брандта - канцлера Німеччини. Він зробив це заради своєї нації”, - написали у Facebook прихильники Зеленського з Тернополя.

Допис був адресований критикам шоумена, який у 2014 році в ефірі одного з телеканалів звернувся до чинного тоді президента України Віктора Януковича і президента РФ Володимира Путіна і заявив, що готовий “благати на колінах” аби не допустити війни.

Порівняння історичного вчинку канцлера ФРН і заяви Зеленського обурило дописувачів.

Дописувач sloboshanin у соцмережі Disqus відреагував такою "жабою"

“Віллі Брандт став на коліна, вибачаючись за злочини нацизму. За що і перед ким збирається вибачатись Зеленський?”, - пише Ніна Слєпкова.

“Я навіть не знаю, чи є така міра, якою можно виміряти оцей цинізм... Майже нічого не писав про Зеленьского, бо гидую, але це власне не про нього... Це про відсутність залишків хоч якоїсь моралі в цього ЗЕкодла... Канцлер Німечинні вшанував жертв нацистів Німеччини в Варшаві, а оці ляльки-мотанки нам пропонують блазувати перед агресором, цинічно спекулюючи цим фото... Нема слів...” - заявляє Олексій Назаренко.

Не залишився осторонь і лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко.

“Німецький канцлер став на коліна, вибачаючись за злочини нацистів. Які злочини вчинили українці, щоб ставати на коліна перед Путіним?! Так можуть робити тільки зрадники!”, - написав у коментарях Ляшко.

“Я щось прогавив? А кому там та командаЗЕ вже встигла Холокост вчинити?”, - питає Яків Бриль.

Чекаємо на реакцію самого Володимира Зеленського. Якщо апелюватиме "це не я, а мої активісти" то є слабке виправдання. - Якщо ліпити команду з того що є, і цього зокрема, що буде з Україною, у разі перемоги ВЗ? Є ще варіант - провокація конкурентів, "заслані козачки". В кожному разі промовчати - не варіант...

Для ПУ Лесь Лісовик

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...