Стежками Березовського? Втікач Оніщенко зібрався у Лондон та замислився над статусом політичного біженця

Це питання Оніщенко збирається вивчати після того, як Рада дала згоду на притягнення його до відповідальності, затримання та арешт.

Олександр Оніщенко. Фото:www.bbc.com

Зараз Олександр Оніщенко вивчає можливість отримати статус політичного біженця у Великобританії. Про це народний депутат від групи "Воля народу" заявив в інтерв'ю виданню Страна.ua, зазначають Патріоти України.

На питання журналіста про те, де нардеп збирається жити після того, як Рада дозволила його затримання та арешт, Оніщенко відповів : "Ну де в світі можна отримати статус політичного біженця? Буду вивчати. Англія, напевно. Мені подобається Лондон, гарне місто".

Як повідомлялося раніше, Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Оніщенка. Його підозрюють у створенні злочинної організації з метою заволодіння грошовими коштами, отриманими від реалізації природного газу, видобутого операторами спільної діяльності товариств з договорами про спільну діяльність з ПАТ "Укргазвидобування".

За попередніми даними, в результаті застосування цієї газової схеми країні було завдано збитків на 3 млрд грн. Голова Верховної Ради України Андрій Парубій вже підписав відповідну постанову ВР.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...