"Страшнее Крыма - только моя бывшая": Москвич "втоптав" у грязь відпочинок на окупованому півострові

Враження у нього лишилися геть не позитивні.

Ілюстрація: ЖЖРосіяни продовжують ділитися своїми негативними враженнями від відпочинку в окупованому Криму. Цього разу шокованим від сервісу і цін на півострові виявився однокласник відомого російського блогера Іллі Варламова москвич Наріман Намазов, повідомляють Патріоти України.

Що мені сподобалося: неймовірний вид на Ялту з балкона Інтуриста, місто, оповите туманом і полите дощем, місто в нічних вогнях, просто томне місто в спеку без хмар, красивий пейзаж у вигляді гір, що торкаються хмар, безкрає, що ховається за обрієм Чорне море.

Тут почуваєшся як вдома (без політики, плз, далі поясню чому). Відчуття, ніби приїхав в сусідню невелику мухосрань, але з пляжем і морем. Приблизно на цьому плюси закінчуються. А от мінусів реально багато. Ціни – я ї*ав. За цінами відчуття, що я приїхав не в мухосрань, а в такий невеликий псевдоелітний район ДС, де не дуже смачно готують, не першої свіжості продукти, але район елітний, тому вибачайте. Ні, ну серйозно, чек на 3 тисячі за пожерти на двох? Без алкоголю, без м'яса. Звичайна гидка шаурма з кетчупом за 150 рублів, сирна/грибна за 200? Я розумію, що сезон триває 2-3 місяці, але навіщо так нахабніти?

Ціни на не дуже-то й цікаві екскурсії – теж дорогі. Від 1500 за людину і вище. Ціни на готелі та житло рівня люкс бабчиної хати з килимами на стінах теж не дуже тішать. Ну гаразд, х*р з вами, дорого так дорого. Але чотиризірковий готель може собі дозволити за тиждень хоча б постільну білизну поміняти? Ні, не може. Про "все включено" я навіть і не думав, тільки періодами меланхолійно згадував, читаючи новини про Туреччину, що відкривається, і крики НЕ ЇДЬ ДО БУСУРМАН ПОДУМАЙ. Готують жерти тут вкрай погано, на рівні забігайлівок в Ашота і шашличних БАКУ.

Пляжі - страшніше тільки моя колишня, з якою позбувся невинності. Ні, ну добре, у гальці теж є якісь свої плюси, хвилерізи теж там для чогось потрібні, але Х*ЛІ ВОНИ ІРЖАВІ, АЛЛЬО? Ну? За рік не могли підфарбувати чи що? Якісь бетонні плити, застигле будівництво, руїни з бетону та арматури, бруднувате море, кораблі плавають в метрах від відпочивальників. Якісь пакети, що дрейфують у воді, водорості, тіна. У перший день аж вода була мутною, потім стала чистішою, потім знову була каламутною. Не знаю, чи то море таке, то періодично чистять. Або пляж при готелі, який розділений по ділянках, якими не можна так просто пройти, треба піднятися сходами на поверх до нескінченних забігайлівок і ходити в трусах повз людей, що мирно їдять. Дуже приємно. До міста, де йти 15 хвилин, таксисти вимагають по 300 рублів.

І так далі, і тому подібне, все це було б можна пробачити, якби тут було б банально все дешевше. Не можна за ціни рівня тижневих Карибів або п'ятизіркового готелю в Туреччині так найо*увати людей. Просто не можна. Жадібність губить людей, люди один раз злітають сюди, а потім заб'ють болт і далі будуть Наташі до Ахмедів у Туреччину літати, а Івани до членодівок у Тайланд. Спасибі за пейзажі, Крим, але я поки пас.

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...